صفحه نخست » اخبار و رویدادها » استاد دانشگاه آزاد لارستان: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان آموزش بورس می‌بینند

۱۰۲-۲

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی لارستان گفت: آموزش بورس برای دانشجویان حسابداری این دانشگاه برنامه‌‌ریزی شده تا به‌ بازارهای بورس ورود و فعالیت کنند.

محمد توکلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لارستان با بیان اینکه رشته حسابداری از پرجمعیت‌ترین رشته‌های دانشگاهی است، اظهار کرد: پیشینه حسابداری ایران به نخستین تمدن‌هایی برمی‌گردد که در این سرزمین شکل گرفته و مدارک به‌دست آمده از ایران باستان حکایت از این دارد که در عصر هخامنشی نظام مالی منسجمی برقرار بوده و حساب درآمد و مخارج حکومت به‌ریز و به‌دقت ثبت و نگاهداری می‌شده است.

وی بیان کرد: یکی از رشته‌های باسابقه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان رشته حسابداری است که به‌عنوان مدرسان آن رشته تخصصی سعی کرده‌ایم تا حسابداران متخصص و متعهد را تربیت کنیم تا بتوانم عاملی برای رشد و داده‌پرداز مجدد برای سازمان‌ها باشیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان با تأکید بر لزوم داشتن مهارت برای کار با نرم‌افزارهای حسابداری ادامه داد: امروز دانشجویان این دانشگاه در رشته حسابداری با پشرفته‌ترین نرم‌افزارهای کاربردی مانند (سپیدار) و نرم‌افزارهای به‌روز دیگر در این حوزه  آشنا شده‌اند و همین موضوع منجر به‌جذب بیشتر آنان در بازار کار در مقایسه با فارغ‌التحصلان دیگر شده به‌گونه‌ای که امروز حسابدار و حسابرس بسیاری از شرکت‌های بزرگ و ادارات مهم استان فارس توسط فارغ‌التحصیلان این واحد دانشگاهی تأمین می‌شود.

توکلی اشتیاق دانشجویان به‌آموزش نرم‌افزارهای حسابداری را مثال‌زدنی دانست و بیان کرد: با  علاقه‌ای که بین دانشجویان مشاهده می‌کنم در آینده‌ای نزدیک آموزش بورس برای آنان برنامه‌‌ریزی شده تا حسابداران این واحد دانشگاهی بتوانند با ورود به‌بازارهای بورس و تحلیل کم و کیف بازار در این حوزه مبادرت به خرید و تجارت کنند.

استاد رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان خاطرنشان کرد: آموزش دانشجویان حسابداری در این سطح برای نخستین‌بار در این واحد دانشگاهی و به‌صورت رایگان انجام می‌شود، در حالی که اگر آنان می‌خواستند در خارج از دانشگاه مبادرت به‌آموزش نرم‌افزارهای موجود در بازار کنند، هزینه‌های زیادی را متحمل می‌شدند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم

I agree to these terms.