صفحه نخست » اخبار و رویدادها » زارع عنوان کرد: تضعیف انسجام ملی و جامعه اصلی‌ترین راهبرد دشمن

زارع عنوان کرد: تضعیف انسجام ملی و جامعه اصلی‌ترین راهبرد دشمن

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان گفت: دشمن در شرایط فعلی و با فشارهای سنگین اقتصادی، سیاسی، روانی و رسانه‌ای سعی در تضعیف جامعه و انسجام ملی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان، عصر امروز همایش فرماندهان و کارکنان نیروی انتظامی شهرستان‌های لارستان،گراش، خنج، مهر و لامرد در سالن اجلاس شورای شهر شهرستان لارستان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در ابتدای این همایش با بیان اینکه نیروی انتظامی به‌عنوان بازوی قدرتمند رهبری و سربازان امام زمان(عج) همواره مدافع راستین انقلاب و ارزش‌های عالی اجتماعی بوده و خواهد بود، گفت: تجلیل از نیروهای خدوم و تلاشگر نیروی انتظامی و ارتقای بینش سیاسی این نیروی مخلص به‌منزله پاسداشت ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی بوده و موجب یأس دشمنان قسم‌خورده انقلاب و کشور خواهد شد.

مهدی زارع اضافه کرد: دشمن در شرایط فعلی و با فشارهای سنگین اقتصادی، سیاسی و مهم‌تر از آن فشارهای روانی و رسانه‌ای، سعی در تضعیف جامعه و انسجام ملی مردم داشته و تبیین نقشه‌های دشمنان می‌تواند مانع مهمی در پیشبرد اهداف آنها باشد.

وی افزود: امروز ایادی منطقه‌ای استکبار با کمک‌ دلارهای نفتی دولت‌های مرتجع و با برنامه‌ریزی‌های هماهنگ و از پیش تعیین شده در راستای تضعیف روحیه مردم فعالیت می‌کنند و قصد دارند بین حاکمیت و توده مردم شکاف ایجاد کنند که این امر با تدبیر کارگشای رهبر فرزانه انقلاب و علاقه ناگسستنی مردم به ولایت امری محال است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان با اشاره به اینکه نباید این موضوع ما را از خطرات جدی که در کمین جامعه و ارزش‌های انقلابی است غافل کرده و خباثت و دست چدنی این دشمنان را عادی و مخملی جلوه دهد، تشریح کرد: نامه‌نگاری‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا که بی‌شباهت به رفتار دیگر رؤسای جمهور سابق آمریکا نیست؛ نشان‌دهنده ریاکاری سیاستمداران آمریکا از گذشته تاکنون است؛ به‌گونه‌ای‌که به قول رهبر فرزانه انقلاب صداقت در بین مسئولان آمریکا بسیار کمیاب است.

زارع با اشاره به سخنانی از رهبر معظم انقلاب درباره فضای مجازی گفت: امروز اصلی‌ترین راهبرد خصمانه دشمن در عرصه فضای مجازی و جنگ نرم جلوه‌گر شده است که سرریزشدن این نبرد ناجوانمردانه در زمینه‌های مختلفی چون
اقتصاد، سیاست، فرهنگ و اجتماع نمود پیدا کرده است.

وی از نیروهای سرافراز مسلح خواست تا با شناسایی ابعاد و اهداف دشمن در زمینه جنگ فرهنگی و تأثیر مخرب آن بر روی ذائقه جوان و خانواده ایرانی، آنان را از این حیله دشمن مصون کرده و گوش به فرمان فرماندهی کل قوا از دستاوردهای این نظام مقدس پاسداری و صیانت کنند.