صفحه نخست » اخبار و رویدادها » فارسی خبر داد: تشکیل کارگروه نیازسنجی علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

فارسی خبر داد: تشکیل کارگروه نیازسنجی علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان گفت: با تشکیل کارگروه نیازسنجی علمی در این دانشگاه راه‌های افزایش کیفی آموزش و نیازسنجی علمی بررسی می‌شود.

سیروس فارسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در لارستان با توجه به موفقیت نخستین دانشجوی زن دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در دفاع از رساله دکتری‌ خود اظهار کرد: نخستین دانشجوی زن دکتری تخصصی رشته حقوق خصوصی در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان از رساله خود با موفقیت دفاع کرد.

وی گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده درباره افزایش کیفی تدریس و با تأکید جدی علم‌محور و نگاه ارزش‌مدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لارستان، امید به آینده‌ای روشن برای فارغ‌التحصیلان این دانشگاه برای جذب آنان در ارگان‌های اداری و یا مراکز مهم تولیدی، صنعتی و فعالیت‌های دانش‌بنیان بیشتر از پیش احیا شده است.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان افزود: افزایش سطح کیفی آموزش باید دغدغه اولویت‌دار مراکز علمی و دانشگاهی باشد تا در سایه آن بتوان از استعدادهای منحصربه‌فردی که وجود دارد به نحو شایسته  استفاده و راه را برای پیشرفت  این کشور با تلاش، محقق و متخصصان این مرز و بوم مهیا کرد.

فارسی با بیان این موضوع که  تأکید ما علاوه بر توجه به مقاطع کاردانی و کارشناسی، دقت نظر بر روی مقاطع تحصیلات تکمیلی است، اظهار کرد: با توجه به زیرساخت‌های مناسبی که در این دانشگاه وجود دارد، راه برای افزایش کمی و کیفی رشته‌های تحصیلات تکمیلی هموارتر شده است.

وی جذب دانش‌پژوهان و دانشجویان مبتکر و خلاق را مورد تأکید قرار داد و گفت: اکنون به دنبال ایجاد کارگروه دانش‌پژوهان و مبتکران دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان هستیم تا راه را برای ارتباط عملی بین علم و صنعت باز کنیم.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان افزود: با تشکیل اتاق‌های فکر که با حضور استادان مدیریت می‌شود، ظرفیت‌ها و تخصص‌های دانشجویان را با توجه به نیاز صنعت و جامعه، پرورش می‌دهیم.

فارسی از تشکیل کارگروه نیازسنجی علمی در این واحد دانشگاهی خبر داد و متذکر شد: با تشکیل این کارگروه که از مدیران گروه‌های آموزشی، استادان و مدیر آموزشی تشکیل شده، راه‌های افزایش کیفی آموزش و ایجاد راهکا‌رهای عملی با توجه به  ظرفیت‌های موجود در دانشگاه شناسایی و بررسی شده و تصمیمات جدیدی اتخاذ خواهد شد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان خاطرنشان کرد: با ادغام حوزه‌های آموزشی و پژوهشی، هم‌افزایی در رشد و افزایش سطح کمی و کیفی آموزش در دانشگاه‌ها به‌وجود آمده و این درایت و مدیریت استفاده از ظرفیت‌ها را می‌طلبد تا از امکانات موجود بهترین بهره را برده و دانشگاه را به جایگاه اصلی خود که عامل رشد و تعالی جوانان و کشور است، نزدیک کند.

به گزارش آنا، راحله نوذری در جلسه دفاع از رساله خود با عنوان «قاعده استیمان بر قلمرو مسئولیت مدنی امین در حقوق ایران و فرانسه» با نمره ۱۸ بدون اکتساب نمره مقاله موفق به دفاع شد.

در این جلسه، مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، حجت‌الاسلام محمد رمضانی و بابک خسرونیا به‌عنوان استادان راهنما و مشاور حضور داشتند.