صفحه نخست » اخبار و رویدادها » معاون دانشگاه آزاد لارستان: راه بی‌اثرکردن تهاجم دشمن اجرایی‌کردن بیانیه گام دوم انقلاب است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان یکی از راه‌های بی‌اثرکردن تهاجم دشمن را اجراکردن بیانیه گام دوم انقلاب دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لارستان با توجه به تأکیدهای رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و به‌منظور استمرار تشکیل جلسات مربوط به ستاد بیانیه گام دوم انقلاب، صبح امروز نشستی با حضور استادان و برخی از مسئولان دانشگاه به میزبانی این معاونت تشکیل شد.

در این جلسه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان با تأکید بر لزوم اجرایی‌شدن منویات رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌ها گفت: در زمانی قرار داریم که باید با تمام توان از دستاوردهای این نظام پاسداری و حراست کرده و این امر را به صورت جدی در دانشگاه‌ها اجرا و عملیاتی کنیم.

حجت‌الاسلام عبدالله عباسی ادامه داد: امروز نقش دانشگاه‌ها در ایجاد یک فضای اسلامی در راستای منویات رهبر معظم انقلاب، بسیار مهم و حیاتی است و بدون تردید استادان و فرهیختگان علمی دانشگاه باید این نقشه راه را که بیانات گهربار رهبر فرزانه انقلاب است، به‌عنوان سرمشق و الگویی بی‌بدیل در کنار آموزه‌های علمی به دانشجویان تفهیم و تدریس کنند.

وی تنها راه برون‌رفت از مشکلات را توکل و صبر دانست و افزود: تمام توطئه‌های دشمن به منظور ایجاد جو نارضایتی بین مردم و دورکردن آنان از مسئولان دلسوز نظام است که با جنگ اقتصادی و تهاجم فرهنگی علیه ایران اسلامی برنامه‌ریزی شده و در این راستا، ایادی استکبار تمام توان خود را برای این امر به میدان آورده است.

عباسی بیان کرد: در کنار صبر و استقامت انقلابی مردم در این شرایط و کارزار سخت دشمن، روشنگری فرهیختگان و دانشگاهیان برای خنثی‌کردن این دسیسه ناجوانمردانه، بسیار ارزشمند بوده و لازم است بیش از گذشته، استادان و صاحب‌نظران اعتقادی و اسلامی با شناخت ظرفیت‌ها و آشنایی کامل با این جنگ همه‌جانبه، جوانان و کشور را در این خصوص مصون کنند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان یکی از راه‌های بی‌اثرکردن تهاجم دشمن را اجراکردن بیانیه گام دوم انقلاب دانست و متذکر شد: رهبر اندیشمند انقلاب، راه هدایت و عبور از گردنه‌های ایجادشده توسط ایادی استکبار و رسیدن به آینده‌ای روشن را برای ما در قالب این بیاینه ارزشمند، آماده کرده‌اند و شایسته است که با تشکیل جلسات متعدد و ایجاد کارگروه‌های خاص، آنچه که در توان است در این واحد دانشگاهی انجام داده و به وظیفه خود عمل کنیم.

در ادامه عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در تشریح بیانیه گام دوم انقلاب گفت: بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راهی است که رهبر معظم انقلاب برای ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی ارائه داده‌اند که این بیانیه شامل سه بخش معرفی قبل از انقلاب و خود انقلاب اسلامی،  برکات انقلاب اسلامی و بخش سوم نقشه راه ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی است.

محمد کارکن ادامه داد: با توجه به فرمایش‌های مقام معظم رهبری، پیشرفت در عرصه علم و فناوری، مشارکت مردمی، افزایش بینش سیاسی مردم، عدالت، افزایش معنویت و اخلاق و ایستادگی در برابر مستکبران از جمله برکات انقلاب اسلامی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان این موضوع که آنچه که به عنوان  نقشه راه برای ۴۰ سال دوم انقلاب اسلامی در هفت سرفصل در این بیانیه ذکر شده است، بسیار مهم و ارزشمند بوده و باید به آن توجه خاص شود، گفت: تأکید رهبر فرزانه انقلاب به علم و پژوهش به عنوان نخستین سرفصل مهم مورد توجه است و مراکز علمی و دانشگاهی لازم است تا این امر را با اهتمام و جدیت خاص دنبال کنند.

وی درباره سرفصل‌های دیگر بیانیه گام دوم انقلاب گفت: موارد مهمی مانند معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و سبک زندگی از جمله تأکیدات ایشان در نقشه راه ۴۰ ساله دوم انقلاب اسلامی است.

به گزارش آنا، در این جلسه با تشکیل کارگروه‌هایی متشکل از استادان و تقسیم وظایف و برنامه‌های در این خصوص، مقرر شد تا جلسات هماهنگی و اجرایی آن با حضور رئیس دانشگاه در روزهای آتی تشکیل شود.